Başpınar Şehit Hava Üsteğmen Semih Desticioğlu İlkokulu
Doğu Mahallesi Demetevler Sokak No89 Akçadağ/Malatya

VİZYON

Evimizde eğitimimizde, Geçmişin Işığıyla, Geleceği aydınlamış; Değerleri ile, Mutlu olan Nesiller..

MİSYON

Türk Milli Eğitim Sistemi’nin yasal mevzuatı ışığında temel amaç ve ilkeler doğrultusunda, toplumsal birikimin yansıması sonucu genetiğinde var olduğuna inandığımız ahlaki ve kültürel değerlerinin özünü,mantalitesini benimsemiş ve sahip oldukları hazinelerini evrensel değerler ile sevgi ortamında harmanlayarak bütünleştirmiş, benimsemiş, içselleştirebilmiş, bunları gerçekleştirirken keyif ve haz alabilmiş,herşeyden önce mutluluğunu göz önünde bulundurduğumuz nesillerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Öğrencilerimiz İlçe genelinde yapılan STS da başarılar elde etmişlerdir.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM

08:30 BAŞLAMA 14:30

DOĞALGAZ

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

OKULUMUZ AKÇADAĞ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.MALATYA İL MERKEZİNE 30 KM. UZAKLIKTADIR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

OKUL BİNAMIZ DEPREMDE AĞIR HASAR ALDIĞI İÇİN.EĞİTİME AKÇADAĞ MERKEZDE BULUNAN MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU BÜNYESİNDE DEVAM ETMEKTEYİZ.

okulumuz sıfır atık ve temiz okulum projeleri uygulanılmaktadır.