KADROMUZ

ZEYNAL GÖZEL - OKUL MÜDÜRÜ

2.jpgOTOBİYOGRAFİ

1975 yılında Adıyaman’ın Koru Köyünde dünyaya geldi. İlkokulu Örenli Köyüne bağlı Gebeli mezrasında, Ortaokulu Adıyaman Merkez Mehmet Akif Ersoy Okulunda ve liseyi de Adıyaman Lisesinde bitirdi. Üniversite öğrenimini ise 2000 yılında Denizli İli Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliğini Bölümünden mezun oldu. İlk ataması Şanlıurfa iline bağlı Bozova İlçesinin Taşan Köyü Birleştirilmiş Sınıflı okula yapıldı.

2001 Aralık ayında İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsüne bağlı Eğitim Bilimleri Anabilim Dalına bağlı Eğitim Programları ve Öğretimi Bilim dalını kazandı ve öğrenim durumundan dolayı ataması Malatya ili Yeşilyurt ilçesine bağlı Gözene (Şehit Mustafa KAYA ) İlköğretim Okuluna yapıldı. Şubat 2005 yılında Mastır (Yüksek Lisans) öğrenimini tamamladı. Ve Demokrasi Eğitimi ile ilgili Bir Öğretim Programı Hazırlama ve Bu Programı Değerlendirme adlı bir tez hazırladı. Ayrıca “Dünyada ve Türkiye’de Demokrasinin Doğuşu ve Gelişimi” adlı bir de eseri yayınladı. ISPEC International Journal of Social Sciences & Humanities adlı uluslaraası dergide Tarihsel Süreçte İnsan Hakları Uygulamaları ve Günümüz Sorunlarına Etkileri adlı makalesi yayınlandı.Birde Uluslararası Sosyoloji Ekonomi Dergisinde " Eğitim ve Öğretimde Öğretmenin Rolü" adlı makalesi yayınladı .Ve ayrıca internet ortamında bazı eğitim dergilerinde yazıları bulunmaktadır. Şuan Başpınar Şehit Hava Üsteğmen Semih Desticioğlu İlkokulunda müdür olarak görev yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

E-Posta